Türkiye’de “Salla” isimli şarkısıyla 2009 yılına damgasını vuran genç şarkıcı Atiye, önceki akşam Girne’de sahneye çıktı.

Gençlerin yeni gözdeleri arasında bulunan Atiye, Park Malika’da sahne alarak, gençlere enerji dolu bir gece yaşattı.Kıbrıs’a özel orkestrasını getirmeyen Atiye, şarkılarını DJ Joker’in çaldığı müzikler eşliğinde söylerken, güzel sanatçıya sahnede özel dansçıları eşlik etti.

Sahne şovlarıyla ortamı ısıttı

Konseri boyunca “Muamma”, “Don’t Think”, “Hadi Bakalım”, “Sweet Dreams” gibi sevilen şarkılarını seslendiren Atiye, gayet iddialı bulduğu “Salla” isimli şarkısını ise iki kez söyledi. Enerjik şarkıcıya programında dansçıları Esra ve Ayhan da eşlik etti. Danslar sayesinde görsel şova dönüşen konser gençlerin coşkusuna bir o kadar daha coşku kattı.

Benzer Başlıklar ;

  • Dansçı kızlardan sıcak şovlar
  • Malika kapandı, Ice açılıyor
  • “Kare As”ların gecesi
  • Çello sesleri ritme karıştı
  • Alsancak gecelerinde yaz coşkusu
  • DJ Andım gecelere döndü
  • Gençler gecelere akın etti
  • AVATAR partisine hazır mısınız ?
  • Malika’da Napa Cartel gecesi
  • Setleriyle gençleri coşturdu !

Yorumda bulunun