Posted on 03 Mayıs 2009 by kerym
Türkçe sözlü rock müziğin popüler temsilcilerinden Kırklatı, geçtiğimiz akşam Girne Club Dolce’de rock müzikseverlerle buluştu.
Girne Amerikan Üniversitesi Rock Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte yerel gruplar, Girne’den PHI ve Lefkoşa’dan N/A da sahne aldı.
Rock sevenlerin tüm parçalara koro halinde eşlik ettiği gecede Kırkaltı grubu en sevilen parçalarını sevenleri için seslendirdi.
Posted on 29 Nisan 2009 by kerym
Türkçe sözlü rock müziğin popüler temsilcilerinden Kırklatı, 1 Mayıs 2009 Cuma günü Girne Club Dolce’de rock müzikseverlerle buluşuyor. Girne Amerikan Üniversitesi Rock Kulübü’nün katkılarıyla düzenlenen etkinlikte yerel gruplar, Girne’den PHI ve Lefkoşa’dan N/A da sahne alacak.
Onur Öztürk (davul), Emrah Kara (vokal), Erdem Şensöz (bas gitar) ve Barlas Tan Özemek’ten (gitar) oluşan Kırklatı, kendi adını taşıyan ilk albümünü Mart 2008’de yayınladı.
Posted on 26 Nisan 2009 by kerym
Türkiye’nin sevilen sanatçısı Rafet El Roman, son albümü “Bir Roman Gibi”nin çıkış parçası olan “Aşk-ı Virane”deki düet arkadaşı Yusuf Güney ile birlikte ikinci kez Girne’de sahne aldı.
Esentepeliler için geçtiğimiz akşam Club Dolce’de düzenlenen gecede sahne alan ikili, en sevilen parçalarını seslendirdiler ve konuklarını adeta büyülediler.
Kıbrıs’ı ve Kıbrıslıları çok sevdiğini ifade eden Yusuf Güney, sık sık Kıbrıs’ta bulunmaktan mutlu olduğunu söyledi ve İngiltere’de birçok Kıbrıslı arkadaşı olduğunu vurguladı.
Posted on 24 Nisan 2009 by kerym
Bu hafta sonunda ülkemizde solo konserler verecek olan Yusuf Güney ile Rafet El Roman, bu akşam Dolce Club’daki Esentepe Spor Kulübü’nün dayanışma gecesinde aynı sahnede buluşacak
“Aşk-ı Virane” isimli parçada yaptıkları düetle Türkiye müzik piyasasına bomba gibi düşen iki ünlü sanatçı Rafet El Roman ile Yusuf Güney, bu gece ve yarın gece ülkemiz sahnelerine adeta taht kuracak. İki sanatçı ülkemizdeki konserlerinde hem birlikte, hem de tek olarak sahne alacak.
Posted on 16 Nisan 2009 by kerym
Geçen yıl yaz aylarında sık sık ülkemize gelen ve birçok mekânda sahne alan DJ U.F.U.K bir süredir ülkemizde sahne almıyordu. DJ U.F.U.K., “Bu kadar hasret yeter” diye düşünmüş olacak ki yarın akşam yeniden eğlencemize yön vermek için İstanbul’dan adamıza geldi.
İstanbul gece hayatının sevilen ismi DJ U.F.U.K. Girne’de Club Dolce’de sahne alacak.
D&C tanıtım organizasyonu tarafından düzenlenen etkinlikte gençler müziğin tadını çıkaracaklar.
Posted on 12 Nisan 2009 by kerym
Dünya’nın en önemli trans müzik organizasyonu olarak kabul edilen “Trance Energy”de 3 yıldır başarılı bir performans sergileyen DJ Joop, geçtiğimiz akşam Girne’de Club Dolce’de sahne aldı.
Hollanda’nın tanınmış DJ ve prodüktörlerinden olan DJ Joop’un çaldığı setlerde gençler müziğinin ritmine kapılıp çılgınca dans ettiler.
Ülkemizdeki trans müzik severlerden yoğun ilgi gören gecede, çaldığı trans müzik parçaları ile adını duyuran Kıbrıslı DJ’lerden DJ Barış da sahne alarak, hünerlerini bir kez daha sergileme fırsatı yakaladı.
Posted on 10 Nisan 2009 by kerym
Yaklaşık altı aydır Girne gecelerine adını yazdıran başarılı sanatçı Oğuzhan, sahne aldığı Club Dolce’de seslendirdiği parçalarla konuklarına unutulmaz saatler yaşatmaya devam ediyor.
Genç sanatçı, özel orkestrası ile çıktığı programda son günlerin sevilen parçalarına yer veriyor. Konuklarını nasıl eğlendireceğini çok iyi bilen Oğuzhan, büyük bir beğeni ile dinleniyor. Kendisine vokalde eşlik eden Okan ise, her geçen gün geliştirdiği performansıyla dikkat çekiyor.
Yaklaşık üç saat sahnede kalan Oğuzhan, gece sonunda konukların takdirini kazanmanın mutluluğunu yaşıyor.